Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Mauro Icardi transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Fransız gazetesi L'Equipe ve İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın Icardi transferinde mutlu sona yaklaştığını duyurdu.

Sarı-kırmızılıların PSG ile yaptığı pazarlıklarda sona gelindiği ve transfer için 10 milyon euro civarında anlaşmaya yaklaşıldığı bildirildi. Ayrıca, Icardi ile Galatasaray'ın da anlaşmaya vardığı belirtildi.

Mauro Icardi'nin menajeri de Galatasaray ile anlaşma aşamasında olduklarını doğruladı. Galatasaray'ın Icardi'ye yaptığı teklifin bonuslarla birlikte 10 milyon euroya kadar çıktığı bilgisi paylaşıldı. İcardi'nin, Suudi Arabistan'dan gelen 25 milyon euroluk teklifi reddettiği biliniyor ve kısa süre içerisinde Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 26 resmi maça çıkan Icardi, takımına 23 gol ve 7 asistlik katkı sağlamıştı.

Liverpool'da Joel Matip ve Thiago Alcantara ile Veda Kararı Liverpool'da Joel Matip ve Thiago Alcantara ile Veda Kararı

OKAN BURUK EN SON NE DEMİŞTİ?

Genel olarak hep söylüyoruz. Süreç devam ediyor. Ne kadar devam edecek bilmiyorum. Başkanımız, yönetim kurulumuz kesin kararlı. Erdem Bey önemli çalışma yürütüyor. En kısa zamanda aramızda olmasını, olmalarını istiyoruz. Tatil süresi uzadıkça oyuncunun maça hazırlanma süresi de kısalıyor. O süreyi kaybediyoruz. Tatil uzadıkça oyuncular fiziksel olarak kayba uğrayacak. Beklentimiz, beklentim bu, en kısa zamanda. Büyük bir çaba var bununla ilgili. İnşallah yeni transferlerimiz gelecek. Milli oyuncularımızı da kullanmaya başlayacağız. Lucas’ın ufak sakatlığı var yarın MR’ı çekilecek. Genel olarak tablomuz kötü değil. Oyuncuları bekliyoruz, gelecek ama elimizdeki kadro da iyi kadro. Maçın başında bunu gösterdik. Birçok milli oyuncumuz da önümüzdeki günlerde oynayacak. Özellikle forvet bölgesinde eksikliğimiz var. Bu dönem içinde yaşayacağımız en büyük sıkıntı. Orada orijinal olarak Barış’ın ikili oynadığı, tek oynamaya alışık değil. Bugün de tek oynadı ve elinden geleni yapmaya çalıştı. Barış opsiyonumuz var. Çok büyük sıkıntımız yok ama oyuncular geldikçe biz de daha mutlu olacağız, psikolojik olarak da güçleneceğiz

Editör: Haber Merkezi