Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u konuk etti. İşte maçtan notlar:

  1. Okan Buruk'un Değişiklikleri: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önceki maça göre Pendikspor karşılaşmasında iki değişiklik yaptı. Serge Aurier ve Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Kaan Ayhan ve Hakim Ziyech'i sahaya sürdü.

  2. Tam Kadro Hazır: Galatasaray, Pendikspor mücadelesine eksiksiz çıktı. Sakatlıklarını atlatan oyuncular kadroda yer aldı ve teknik direktör Okan Buruk uzun bir süre sonra ideal 11'ini sahaya sürdü.

  3. Galatasaray Kadrosu: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi.

  4. Sarı-Kırmızılılarda Kart Sınırı: Galatasaray'da 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Pendikspor maçında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki maçta forma giyemeyecekler.

  5. Serge Aurier'in İlk Maçı: Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Serge Aurier, Pendikspor maçında ilk kez yedek kulübesinde yer aldı. Aurier, maçın ilerleyen dakikalarında forma şansı bulabilir.

  6. Muslera'nın Rekoru: Fernando Muslera, Pendikspor maçında bir rekora daha imza atmaya çalışıyor. Eğer kalesinde gol görmezse, kendi rekorunu kırmış olacak.

  7. Galatasaray'ın Kazanma Rekoru: Sarı-Kırmızılılar, Pendikspor'u mağlup ederse Süper Lig'de üst üste kazanma rekorunu tekrarlamış olacaklar. Bu rekorlarından biri geçtiğimiz sezon 14 maçlık bir seriydi.

    Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası ortalık fena karıştı Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası ortalık fena karıştı
  8. Pendikspor'un Kadrosu ve İbrahim Üzülmez'in Değişiklikleri: Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Başakşehir mücadelesine göre 2 değişiklik yaptı. Sakatlık ve kart cezaları nedeniyle kadroda revizyonlar yapıldı.

  9. Pendikspor Kadrosu: Erdem Canpolat, Serkan Asan, Alpaslan Öztürk, Murat Akça, Sequeira, Gökcan Kaya, Ndiaye, Lusamba, Halil Akbunar, Thiam, Umut Nayir.

Kaynak: DHA