Trendyol Süper Lig'in 21. maçında Trabzonspor'u yenerek tarihi bir galibiyete imza atan Galatasaray, transfer çalışmalarına yoğunlaştı.

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray takımı, ilk transferini yapmak için çalışmalara başladı.

11 Ocak'ta başlayan transfer döneminin sessiz takımlarından Galatasaray, transfer operasyonuna başladı.

A Spor'un haberine göre; Sezon sonunda 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Fernando Muslera'dan kurtulması beklenen Galatasaray, yeni kalecisini Polonya'da buldu. Aslan, Rakow Czestochowa'da forma giyen Vladan Kovacevic'i kadrosuna katmayı planlıyor.

37 yaşındaki Muslera'nın sözleşme yenilemesi konusunda kararsız kalan Giallorossi ekibi, alternatif isimlere yöneldi. Bu anlamda Giallorossi takımının yeni eldivenleri oldukça açıktı.

Manuel Neuer'in 8 milyon Euro'luk faturası Bayern Münih'i Premier Lig kulüplerine bağımlı hale getirdi! | Türkçe Goal.com

Galatasary'ın 25 yaşındaki Bosnalı kaleci için Polonya ekibine teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Bu sezon 33 maçta forma giyen 25 yaşındaki Guante, bu maçlarda 36 gol kaydetti.

Galatasaray Pınar Karşıyaka Karşısında Öne Geçti: Seride 1-0 Lider Galatasaray Pınar Karşıyaka Karşısında Öne Geçti: Seride 1-0 Lider



Şu anki piyasa değeri 7 milyon euro olan şanslı kalecinin kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Tecrübeli kalecinin Galatasaray takımına transferiyle ilgilendiği belirtildi. Aslan'ın yakın zamanda bu transfer için resmi girişimde bulunması bekleniyor.

Kaynak: karar