Galatasaray'ın yanında adı anılan Romalı Paulo Dybala ile ilgili ani bir haber geldi.

Galatasaraylı bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Şampiyonun İtalya dışındaki kulüpler için geçerli olan 13 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi 1 Ocak 2024'ten beri yürürlükte.

SADECE İTALYAN KULÜPLERİNİ REDDEDEBİLECEK


Paulo Dybala'nın sözleşmesindeki önemli madde

Dybala'nın sözleşmesinin bu maddesinin yürürlüğe girmesiyle birlikte Roma yönetiminin yalnızca İtalyan kulüplerinden gelen teklifleri veto etme yetkisi bulunuyor. Bu durum, Galatasaray gibi İtalya dışındaki kulüplerin oyuncuyu kadrolarına alma şansını artırıyor.

Orta saha oyuncusu Tayguy Ndombele'nin performansından memnun olmayan Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için 30 yaşındaki Paulo Dybala'yı düşünebilir.

Türkiye Kupası Finali'nde Tribün Dağılımı Belli Oldu Türkiye Kupası Finali'nde Tribün Dağılımı Belli Oldu


DEVLER PEŞİNDE
Dybala'nın performanslarıyla dikkat çektiği bu dönemde Chelsea, Manchester United, Newcastle United, Tottenham ve Atlético de Madrid gibi dev kulüpler de Arjantinli oyuncunun peşinde. Arjantinli yıldız, Roma formasıyla çıktığı 53 maçta 22 gol ve 14 asistle etkileyici bir performans sergiledi. Mevcut sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Arjantin milli takımının oyuncusu Lionel Messi'nin takımdan ayrılmasının ardından onun yerine Dybala'nın oynaması bekleniyor.

Kaynak: KARAR