Fenerbahçe'nin, Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkma kararı alması büyük yankı uyandırdı. Başkanvekili Erol Bilecik'in yaptığı açıklamalarla bu kararın kesinleştiği belirtildi. Bilecik, taraftarların maç skorundan ziyade olası sıkıntılarla karşılaşmamaları için önlemler alındığını ve U-19 takımının maça gideceğini ifade etti. Fenerbahçe taraftarlarının seyahat planı yapmamaları gerektiğini belirten Bilecik, ayrıca gelecekte A takımın da Urfa'ya götürülerek maç yapacaklarını söz verdi.

Galatasaray Taraftarları Derbi Öncesi Florya'da Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi Galatasaray Taraftarları Derbi Öncesi Florya'da Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi

Bu kararın ardından Galatasaray'ın Türkiye Futbol Federasyonu'na bir talepte bulunduğu iddia edildi. Habere göre, Galatasaray da Süper Kupa finalinde yabancı hakemlerin görev alması talebinde bulundu ve VAR hakemlerinin de yabancı olmasını istedi. TFF'nin bu taleplere nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Özetle, Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıkma kararı ve Galatasaray'ın hakem talepleriyle Süper Kupa maçı öncesinde gerginlik yaşanıyor ve TFF'nin vereceği kararlar önem arz ediyor.

Kaynak: FANATİK