Galatasaray'dan TFF'ye Çağrı: Hakem Hataları ve Ali Koç'a Sert Eleştiriler

İstanbul'un iki büyük futbol kulübü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan maçın ardından hakem hataları ve adaletsizlik iddiaları gündemi sarsmaya devam ediyor. Galatasaray Yönetim Kurulu, yaşanan olayların üzerine acil bir toplantı düzenleyerek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çağrıda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Türk futbolundaki adaletsizliklerin son 10 günde endişe verici bir seviyeye ulaştığı vurgulanarak, "Ahlaki değerlerden yoksun ve izansız bir noktaya gelinmiştir" denildi. Açıklamada, özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik sert eleştirilere de yer verildi.

Galatasaray'ın açıklamasında, hakem hatalarıyla ilgili detaylı bilgilerin de TFF'ye iletilerek soruşturma talep edileceği belirtildi. Aynı zamanda, Türk futbolundaki bu tür durumların futbolseverlerin güvenini sarstığı ifade edilerek, "Futbolun temel ilkesi olan adil rekabetin sağlanması için gerekli adımların atılması en doğal hakkımızdır" denildi.

Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Heyecan Dorukta Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Heyecan Dorukta

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ise açıklamaya yanıt verip vermediği ve detaylı eleştirilere nasıl bir tepki gösterdiği henüz bilinmiyor(karar)

Editör: Haber Merkezi