İstanbul'da Bir Otelde Yangın Çıktı İstanbul'da Bir Otelde Yangın Çıktı

İsrail 7 Ekim'den bu yana abluka içine aldığı Gazze'de en vahşet içeren saldırısını yapmış ve bir hastaneye saldırarak tahminen en az 500 sivilinyaşamını yitirmesine sebep oldu. Saldırıdan sonra Saadet Partisi ve Gelecek Partisi bu bombalamayı kınayarak İsrail Büyükelçiliği önünde toplanma çağrısında bulundu.

"BU VAHŞETE KARŞI DURACAĞIZ"

Saadet Partisi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Büyük Vahşet! İşgalci katil İsrail, Gazze'de hastaneye saldırdı, yüzlerce masum Filistinli yaşamını yitirdi! Bütün milletvekillerimizle, katillerin ülkemizdeki büyükelçiliği önünde saat 22.30'da toplanıp, bu katliama karşı duracağız. Tüm halkımızı buraya davet ediyoruz." diye açıklama yaptı.

"VAHŞETE DUR DE"

Gelecek Partisi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aynı şekilde saadet partisi gibi o da saldırıyı kınadı. Paylaşımda "Vahşete Dur De! İşgalci İsrail, Gazze'deki hastanelere saldırarak tahminen en az 500'den fazla masum Filistinli vatandaşı vahşice katletti. Bu katliama karşı, tüm milletvekillerimizle beraber İsrail büyükelçiliği önünde 22.30'da toplanacağız. Tüm vatandaşlarımzı katliama karşı durmaya davet ediyoruz. " denildi. (karar)

Editör: Haber Merkezi