Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Beşiktaş, bu kez Trabzonspor karşısında başarılı bir performans sergiledi.

Mücadelenin ilk yarısının son bölümünde genç golcüsü Semih Kılıçsoy'un attığı golle öne geçen Beşiktaş, ikinci yarıda yine Semih'in kaydettiği golle skoru 2-0'a taşıdı.

İlk gol, 44. dakikada Semih Kılıçsoy'un şık bir vuruşuyla geldi. Ceza sahası dışında topu önünde bulan Semih, sert ve düzgün bir şutla kaleci Uğurcan'ın solundan topu filelere gönderdi.

İkinci gol ise 62. dakikada geldi. Bu kez Cenk Tosun'un asistinde Semih, ceza sahası içinde rakiplerini geçerek vuruşunu yaparak takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, Eylül 2003'ten beri Beşiktaş forması altında Trabzonspor'a iki gol atan ilk Türk oyuncu oldu.

Trabzonspor, maç boyunca bulduğu fırsatları değerlendiremeyince maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş ise bu galibiyetle puanını 39'a çıkararak Trabzonspor'u geride bırakıp ligde 3. sıraya yükseldi.

Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu

Öte yandan Trabzonspor, son 4 maçında puan alamayarak büyük bir krizin içine girmiş durumda. Abdullah Avcı yönetimindeki takım, bu sonuçla zorlu bir süreçten geçiyor gibi görünüyor. (Sözcü)

Editör: DS Haber