Fenerbahçe'nin basketbol takımında beş yıl boyunca forma giyen Gigi Datome, adına veda töreninde düzenlendi. Törende göz yaşlarına hakim olamayan Datome:

Panathinaikos'un Fatih Terim Kararı: Yolları ayrılıyor Panathinaikos'un Fatih Terim Kararı: Yolları ayrılıyor

"Burada sadece oyuncu değildik, hep beraber dünyanın en güzel takımına sahip olduk. Bana hissettirdiğiniz sevgi kupalardan daha önemli. Daima Fenerbahçeli olacağım" diyerek Fenerbahçe taraftarlarınıda duygulandırdı. 

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de sezonun ilk haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Olimpia Milano’yu dün akşam konuk etti. Maç başlamadan önce 2015-2020 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve kariyerini geçtiğimiz yaz sonlandıran Gigi Datome için de bir veda töreni düzenlendi.

'DÜNYANIN EN GÜZEL TAKIMI OLDUK'

Taraftarlara Türkçe konuşarak seslenen Datome, göz yaşlarına hakim olmadığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Bu salon kalbimin bir parçası. Bu salonu seviyorum, bu renkleri seviyorum, takım arkadaşlarımı, hocalarımı, ofisi, yönetimi, İstanbul’da herkesi ve her şeyi sevdim. Sizi de çok ama çok seviyorum. Burada sadece oyuncular değildik, hep beraber dünyanın en güzel takımı olduk. Bana olan sevginiz kupalardan daha önemli. Sonsuza kadar Fenerbahçeli olacağım.” diyerek hüzünlü bir şekilde veda etti. (karar)

Editör: Haber Merkezi