İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti

"Gölbaşı'nda NATO Boru Hattı'nda Meydana Gelen Patlamaya Hızlı Müdahale"

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, depremden sonra aktif olmayan NATO Boru Hattı'nda gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamaya hızlı bir müdahale gerçekleşti. Patlama sonrasında güvenlik önlemleri alınarak bölgeye gelen yetkililer, sorunu tespit etti. Olayda can ve mal kaybı yaşanmazken çevredeki maddi hasarın onarıldığı belirtildi.

Fatih Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen patlama, depremden sonra aktif olmayan NATO Boru Hattı'nda gaz sıkışması sonucu gerçekleşti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri patlama sonrasında güvenlik önlemleri alarak olay yerine intikal etti. NATO yetkilileri, hattın aktif olmadığını vurgulayarak temizlik ve boşaltma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Gölbaşı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, patlama sonucu ortaya çıkan motorin sızıntısını temizleyerek yolu trafiğe açtı. Patlama nedeniyle çevrede maddi hasar oluştu, ancak can ve mal kaybı yaşanmadı. Yetkililer, sorunun çözümü için hızlı bir şekilde harekete geçilerek boru hattının tamiratının yapıldığını ifade etti.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi