Senelerdir başarılı oyunculuğuyla gündemden düşmeyen özellikle de bir zamanlar yayılanan ama halen tüm dünya çapında izlenen Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Kanuni Sultan Süleyman rolü ile hafızalardan çıkmayan Halit Ergenç, yeni bir proje ile tekrardan sevenlerinin karşısına çıkacak. Halit Ergenç'in yeni projesinde partnerinin kim olacağıda merak konusu. 

HALİT ETGENÇ YENİ PROJEDE

Halit Ergenç’te artık çağın popüleri haline gelmiş dijital platforma geçerek Disney Plus’ta “Ten” isimli dizide Melis Sezen ve Songül Ödenile başrolü paylaştı. Fakat Disney’in her ülkede yerli içerik alımını durdurması sebebiyle dizi seyirci ile buluşamadı. Çekilen ama hala bekleyen dizinin hangi platformda yayımlanacağı merak edilirken Halit Ergenç’ten yeni bir müjde geldi.

Edinilen bilgilere göre başarılı oyuncu Netflix’te yayımlanacak olan “Adsız Aşklar” dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına gelecek.

PARTNERİ İÇİN ARAMALAR DEVAM EDİYOR

İlker Kaleli ve Sıla Çifti Evlilik Hakkındaki Soruları Yanıtladı: "Biz Öyle Bir Şeye İnanmıyoruz" İlker Kaleli ve Sıla Çifti Evlilik Hakkındaki Soruları Yanıtladı: "Biz Öyle Bir Şeye İnanmıyoruz"

Umur Turagay’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaryosunu ise Başar Başaran kaleme aldı. Sekiz bölümden oluşacak bir sezonluk dizinin yapımcılığını ise Emre Özdur, Çağatay Önal ve Başar Başaran'ın bulunduğu “Cumartesi Film” üstleniyor.

Bu senenin sonunda veya 2024'ün başlarında sete çıkması düşünülen dizinin asıl teması aşk olacakken bir dram komedi işlenecek. Halit Ergenç’in sevenleri ise partnerini merak ediyor. Fakat partneri için hala arayışlar devam ediyor. (karar)

Editör: Haber Merkezi