Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte İstanbul'da plaj sezonu da kapıyı çalıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından işletilen plajlar, 15 Haziran'dan itibaren vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bu yıl da Caddebostan 1-2-3 Plajları, Güneş Plajı ve Menekşe Plajı, İstanbulluları deniz, kum ve güneşle buluşturacak. Plajlar, haftanın yedi günü sabah 08:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında açık olacak.

Giriş ücretleri geçen yıl ile aynı kalacak. Yetişkinler için giriş ücreti 25 TL, öğrenciler için ise 12 TL olarak belirlendi. Ayrıca, şezlong kiraları da 10 TL olacak. 0-7 yaş arası çocuklar, engelli vatandaşlar ve refakatçileri ise plajlara ücretsiz olarak giriş yapabilecekler.

MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

Plajlarda cankurtaran ekipleri, güvenlik görevlileri ve ilk yardım ekipleri de görev alacak. Ayrıca, plajlarda duş, WC, kabin, şezlong ve şemsiye gibi imkanlar da vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kaynak: KARAR