AKP, seçim kaybının  faturasını trollere kesiyor: Temizlik yapılacak AKP, seçim kaybının faturasını trollere kesiyor: Temizlik yapılacak

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu, Alaattin Köseler ve Aykut Erdoğdu'nun katıldığı Beykoz ilçe turunu halk buluşması ile tamamladılar. Özel, konuşmasında öncelikle 31 Mart 2019 İstanbul seçimlerinin iptal edilme sürecini hatırlatarak iktidarın tutumunu eleştirdi.

İstanbul'un iradesine müdahale edilmek istendiğini belirterek, "Haziran’da Osmanlı tokadı vuracağız" diyenlere karşı demokrasi tokadının vurulduğunu ifade etti.

Kanal İstanbul projesine değinen Özel, projenin ihanet projesi olduğunu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu projeyi durdurduğunu söyledi. Ayrıca, İmamoğlu'nun seçilmesiyle İstanbul'un üzerinde bir helikopterin içinde gezilemeyeceğini vurguladı.

İmamoğlu ise Beykoz'un gerçek potansiyelini gösterdiğini belirterek, ilçeye yaptıkları hizmetleri anlattı. İstanbul'un tapu, mülkiyet ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceklerini ve İstanbul'u koruyacaklarını ifade etti.

Ayrıca, ekonomik sorunlara da değinerek, halkın yaşadığı zorlukları paylaştı ve çözüm önerileri sundu. Herkesin hakkını vereceklerini ve ayrımcılık yapmayacaklarını vurguladı

Kaynak: Cumhuriyet