Antalya'da camiyi yılanlar bastı Antalya'da camiyi yılanlar bastı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son beş yılda 1017 kez soruşturulduğunu belirterek sert bir tepki gösterdi ve seçime yaklaşık bir hafta kala hala kendisiyle uğraşıldığını ifade etti. İmamoğlu, rakiplerinin kumpaslarla, yalanlarla, iftiralarla ve bakanların savcılığıyla kendisini yıkmaya çalıştığını söyledi.

İmamoğlu, Avcılar Belediyesi Firuzköy Dönüşüm Mahallesi tanıtım programı ve Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nde inşa edilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap anahtar teslimi törenlerinde konuştu. Burada, rakibi Erdoğan'ın İstanbul mitingine de değinen İmamoğlu, son beş yılda kendisinin ve ekibinin bin 17 kez soruşturulduğunu belirtti.

Kentsel dönüşüme dair de konuşan İmamoğlu, sözde yapılan dönüşümlerin gerçekten riskli bölgelere değil, rant getirecek yerlere odaklandığını ifade etti. İstanbul'un yıllarca bu yanlış politikalarla aldatıldığını belirterek, gerçek kentsel dönüşümün insanların bütçesine uygun olarak yapılması gerektiğini vurguladı. İmamoğlu, KİPTAŞ tarafından yapılan çalışmalarla ilgili rakamlarla da desteklediği bu iddiasını güçlendirdi.

Son olarak, rakiplerine yönelik sert eleştirilerde bulundu ve İstanbul için yapılanların milleti aldatmaktan öteye gitmediğini savundu. İmamoğlu, işlerini yapmaya devam edeceklerini ve seçim oyunlarıyla vakit kaybetmeyeceklerini belirtt

Kaynak: karar