İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Özgürlük Meydanı Çevre Düzenlemesinin Açılışı'nda açıklama yaptı.  
İmamoğlu, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın DEM partisine yönelik ayrımcı sözlerine sert tepki gösterdi.  
İmamoğlu, "Ben CHP'liyim ama bu partiye, bu partililere değil; bu şehrin her insanına hizmet ediyorum" dedi ve şöyle devam etti: "Her siyasi görüşten olan insanına. Öyle 'Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partiler hariç şunlarla görüşürüm' diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak" dedi.


İmamoğlu, şöyle konuştu: "Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim. Hani birileri çıkıyor ya 'vatan haini, terörist.' Hatırlayın, büyükşehir belediyesi terörist doluydu! Bunu diyenle, bu aynı akıl. Öyle yağma yok! Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk'ün 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni toplarken herkesi kucakladı, çağırdı ya, o kültürü temsil eden Atatürk'ün evlatlarıyla yönetilir kardeşim. Bu kadar net."

I M G 0413

Burcu Köksal Tarafından Söylenen Sözler
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, dün Dem Partisi hakkında ayrımcı sözler söylemişti.

Burcu Köksal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı Afyonkarahisar'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı öncesinde konuşmuştu. "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" söyleminde bulunmuştu.

Erdoğan Bahçeli'yi Tehdit Ediyor İddiası Gündemde Erdoğan Bahçeli'yi Tehdit Ediyor İddiası Gündemde


 

Kaynak: BirGün