İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sarıyer Belediye Başkan adayı Mustafa Oktay Aksu ile birlikte ilçe turu yaptıktan sonra Ferahevler Mevlana Parkı'nda vatandaşlarla buluştu. Halk buluşmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, milletvekilleri Namık Tan, Asu Kaya, Parti Meclisi üyesi Bedirhan Berk Doğru, Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat ve geçmiş dönem ilçe başkanları ile Sarıyer Belediye Başkan adayları da katıldı ve Aksu ve İmamoğlu'na destek verdiler.

İmamoğlu, yaptığı konuşmada, "Biz bu yola yeni gönüller fethetmek için çıktık" diyerek Sarıyerli vatandaşlara seslendi ve "Oyunuzu bölmeyin" çağrısında bulundu. Şükrü Genç'in yeniden aday yapılmamasıyla ilgili yaşanan krize atıfta bulunan İmamoğlu, duygusal eylemlere girilmemesi gerektiğini vurguladı. İmamoğlu, Sarıyer halkına seslenirken, "Bu yola kendi içimizde gönüller kırılsın diye değil, biz bu yola yeni gönüller fethetmek için çıktık. Bu yolda geride bırakılacak tek bir yurttaş, tek bir oy dahi yoktur. Bölünmek ve ayrışmak, sadece bir kişinin işine gelir. Biliyorsunuz değil mi o bir kişiyi?" dedi.

Erdoğan ve Özel görüşmesi bitti Erdoğan ve Özel görüşmesi bitti

İmamoğlu ayrıca, Sarıyer'de CHP'nin adayı Mustafa Oktay Aksu'ya destek çağrısı yaparak, "Sarıyer'de, Cumhuriyet Halk Partisi adayımız Oktay Aksu'yu destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: BirGün