Inter, Milan'ı 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği haftanın ardından Torino'yu da Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek zaferini kutladı. Maç sonrasında şampiyonluk turu için üstü açık otobüslere binen Interli oyuncular ve teknik heyet, geniş güvenlik önlemleri altında ve taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde Milano caddelerinde tur attı.

Türk milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da Türk bayrağıyla kutlamalara katıldı ve tur sırasında Türk bayrağını sallarken Inter taraftarlarından da büyük sevgi gördü. Otobüsler, Giuseppe Meazza Stadı'ndan Duomo Katedrali'ne kadar 8 kilometrelik mesafeyi yaklaşık 9 saatte katederken, katedral meydanında havai fişek gösterileri ve meşalelerle karşılandı.

İtalyan basınına göre yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı şampiyonluk turunda, Inter takımı ve taraftarları, kulübün tarihindeki 20. şampiyonluğunu büyük coşkuyla kutladı. Inter'in lig şampiyonluğu kupasını alması ise kendi sahasında oynayacağı son lig maçı olan Inter-Lazio müsabakasının ardından bekleniyor.

Türkiye Kupası Finali'nde Tribün Dağılımı Belli Oldu Türkiye Kupası Finali'nde Tribün Dağılımı Belli Oldu

Kaynak: NTV SPOR