47 ilaç daha Sosyal Güvenlik Kurumu'nun geri ödeme listesine eklendi 47 ilaç daha Sosyal Güvenlik Kurumu'nun geri ödeme listesine eklendi

Hatay İskendur'unda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Sarı Zeybekler Derneği "Sahilde 123 Metre Türk Bayrağı Akdeniz Rekoru" denemesi yapıldı. İskenderun Kaymakamlığı’nın da desteği ile düzenlenen organizasyonda, İskenderun sahilinde 123 metre Türk bayrağı açıldı. İskenderun Körfezi’ndeki sahil güvenlik ve deniz polisi botlarıyla çok fazla sayıda yelkenli, tekne ve kayıklar kortej oluşturarak, İskenderun sahilinde buluştu.

Daha sonrasında denizin yüzeyinde 30 adet profesyonel yüzücü Türk bayrağı açarak saygı duruşunda bekledi. Cumhuriyet Bayramı sebebiyle İskenderun’da yeni bir rekor yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Nevzat Kurt, "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında 1923 yılının anısına 123 metrekare Türk bayrağı açarak yeni bir rekor kırdık. Depremde hayatını kaybeden canlarımıza da armağan etmek istiyoruz. Bütün Türkiye’ye hayırlı olsun rekorumuz" dedi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söyleyerek izleyen çevredekiler de alkışlarla düzenlenen etkinliğe destek verdi. (İHA)

Editör: Haber Merkezi