Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen kazada bir kamyonet ile bir minibüs çarpıştı ve 1'i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Kaza, Isparta-Konya karayolu Mahmatlar köyü mevkiinde gerçekleşti. Kamyonetin sürücüsü Osman T. (57), yönetimindeki 07 TDY 39 plakalı aracıyla, minibüsün sürücüsü Mustafa Z. (52) idaresindeki 07 N 6500 plakalı Volkswagen marka araçla çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Mustafa Z. ile araçta bulunan D.Z. (46) ve L.E.Z. (6) yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Eğirdir Kemik Eklem Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra yaralılardan D.Z. ve L.E.Z. Isparta Şehir Hastanesine, sürücü Mustafa Z. ise Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Balıkesir Türkiye'nin En Borçlu Belediyesi Balıkesir Türkiye'nin En Borçlu Belediyesi

Kazada yaralanan Mustafa Z.'nin, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun'un akrabası olduğu öğrenildi ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kaynak: iha