Ablasının Sevgilisini Sokakta Bıçaklayan Leyla Sultan K. Adli Kontrolle Serbest Ablasının Sevgilisini Sokakta Bıçaklayan Leyla Sultan K. Adli Kontrolle Serbest

Dün akşam Gazze'de İsrail tarafından gerçekleştirilen hastane saldırısının ardından dünya genelinde gerilim yükseldi. İsrailli yetkililer, ülke dışında bulunan İsrail vatandaşlarına ülkelerine dönmeleri çağrısında bulundu. İstanbul'daki İsrail vatandaşları bu çağrıya yanıt vererek ülkelerine dönmeye başlıyor.

Tel Aviv'den hareket eden Arkia Havayolları'na ait bir uçak, İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın aynı akşam saat 19:30'da İstanbul'dan ayrılması bekleniyor.

İsrail Ulusal Güvenlik Bürosu'nun yaptığı açıklama sonrasında Türkiye'deki İsrail vatandaşları için dönüş süreci başlamış durumda.

Öte yandan El Al Havayolları'na ait ikinci bir uçağın da yaklaşık saat 22:00 civarında İstanbul'a varması planlanmaktadır. İsrail vatandaşlarının ülkeden ayrılışları, İsrail'in Gazze'deki saldırısının ardından Türkiye genelinde başlayan protestoların bir sonucu olarak gerçekleşiyor.(Halk)

Editör: Haber Merkezi