Düzce'de İstanbul plakalı araçta uyuşturucu yakalandı! Düzce'de İstanbul plakalı araçta uyuşturucu yakalandı!

İstanbul Bağcılar'da bir spor salonu, 2,5 ay içinde art arda 4 kez silahlı saldırıya uğradı. Motosiklet üzerinde silahla saldıran saldırganlar 2 kişiyi yaraladı. Polis, olaylarda asıl azmettirici olduğu belirlenen kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul Bağcılar'da üç ortak tarafından işletilen spor salonu art arda saldırıya uğradı. Düzenlenen dört saldırının ikisinde spor salonunun camları kırıldı, ikisinde ise iki kişi silahla bacaklarından yaralandı.

‘5 MİLYON İSTEYİP SİLAHLA SALDIRDI’

İddiaya göre ortaklardan biriyle gönül ilişkisi yaşayan bir kadın üzerinden şantaj yapan ve 5 milyon TL isteyen bir şüphelinin yönlendirmesiyle hareket eden saldırganlar ilk saldırıyı 8 Temmuz'da gerçekleştirdi. Motosikletli 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda iş yerinin camları kırıldı.

ART ARDA ÜÇÜNCÜ SALDIRI DA MOTOSİKLETLE

10 Temmuz'da aynı şekilde bir saldırı daha gerçekleştirildi ve tekrar camlar kırıldı. 27 Temmuz'da motosiklet ile spor salonuna gelen kasklı bir şüpheli, kasa arkasında duran iş yeri çalışanı Olbay Ç.'yi bacağına ateş ederek yaraladı. Saldırı sonrası polisin gözaltına aldığı M.C.Ö. ve H.T. "Mala zarar verme" ve "Kasten yaralama" suçlarından tutuklandı.

DÖRDÜNCÜ SALDIRIDA BİR KİŞİ YARALANDI

22 Eylül Cuma günü ise dördüncü saldırı gerçekleşti. Vücut geliştirme sporcusu 20 yaşındaki Emir T., kendisini dışarı çağıran motosikletli ve kasklı 2 kişinin yanına gitti. Ardından motosikletlilerden biri, tabanca ile ateş açarak Emir T'yi bacağından yaraladı ve kaçtı. Polis ekipleri, olaylarda asıl azmettirici olduğu belirlenen kişiyi yakalamak için çalışıyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi