Müstehcen fotoğraf gönderip,  1,5 milyon lira dolandıran 35 kişi gözaltına alındı Müstehcen fotoğraf gönderip, 1,5 milyon lira dolandıran 35 kişi gözaltına alındı

İstanbul Sultangazi'de sokakta muhabbet eden bir gruba, daha önceden aralarında Sorun olan başka bir grup arabayla gelerek ateş etti.Silahlı saldırının sonucunda 16 yaşındaki Fırat Kanat hayatını kaybetti. 3 şahıs  yaralandı.

Sultangazi'de yolda sohbet eden bir gruba araçtan düzenlenen silahlı saldırıda 16 yaşındaki Fırat Kanat hayatını kaybetti. 3 şahıs yaralandı.

DHA'nın haberine göre olay dün akşam saatlerinde Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, sokakta muhabbet eden bir gruba daha evvelden  aralarında sorun olan başka bir grup araç içerisinden defalarca ateş ettiler.

Şüpheliler akabinde geldikleri otomobille olay yerinden hızlıca uzaklaştılar. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Olay mahaline gelen sağlık görevlileri yaralıları ambulansla hastaneye götürdü. Ağır yara alan 16 yaşındaki Fırat Kanat hastanede gerçekleşen  tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Polis görevlileri se şüphelileri yakalamak için çalışmalar başlattı.

Mahalle yaşayanlardan  Rukiye Şahin, "Balkona çıkmıştım parka bakıyordum. Bir anda silah sesleri yükseldi. Hemen eğilip içeriye kaçtım. Yaralılar burada yatıyordu. Polisler gelip inceleme yaptılar. Çok korktum" diye ifade verdi.(Birgün)

Editör: Haber Merkezi