Türkiye, yaklaşan yerel seçimlere odaklanmış durumda. Seçim günü için siyasi partiler ve ilgili kurumlar tarafından yoğun bir hazırlık süreci yaşanıyor. Pazar günü sabahın ilk saatlerinden itibaren, büyük bir veri akışı bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına destek olmak amacıyla Ankara ve İstanbul'da 'basın merkezleri' kuruyor.

Ordu'da gezi teknesinde yangın çıktı: Ekiplerin müdahalesi sürüyor Ordu'da gezi teknesinde yangın çıktı: Ekiplerin müdahalesi sürüyor

Bu basın merkezleri, ulusal ve yerleşik uluslararası basın mensupları ile seçimleri izlemek için yurt dışından gelen uluslararası basın mensuplarının kullanımına açık olacak.

Seçim sonuçlarına dair veriler ise Ankara ve İstanbul'da kurulacak olan basın merkezlerinde, Anadolu Ajansı (AA) tarafından sağlanacak.

Ankara'da Point Hotel'de ve İstanbul'da The Marmara Taksim'de kurulacak basın merkezleri, 31 Mart Pazar günü saat 14.00'ten itibaren basın mensuplarının hizmetine açık olacak.

Kaynak: Karar