SONAR Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı, CNN Türk'teki yayınında, İstanbul'daki seçim anketinin son durumunu paylaşarak, Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum'a göre önde olduğunu ifade etmişti. Bayrakçı, ayrıca Hamza Dağ'ın İzmir'de CHP'nin adayıyla arasındaki farkı azalttığını, ancak yine de 10 puanlık bir fark beklediğini belirtmişti. Ankara'da ise Mansur Yavaş'ın önde olduğunu ve tüm araştırmalarda bu durumun net bir şekilde görüldüğünü vurgulamıştı.

Bayrakçı, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu belirtirken, CHP'nin bazı ilçelerde zaten avantajlı olduğunu ve buralarda tekrar CHP'nin kazanacağını ifade etmişti. Ancak Pendik ve Sarıyer gibi bölgelerde mevcut belediye başkanlarının güçlü olduğunu ve bu durumun değişmeyeceğini dile getirmişti.

CHP'den 1 Mayıs'ta Taksim'in Açılışı İçin İlk Adım! CHP'den 1 Mayıs'ta Taksim'in Açılışı İçin İlk Adım!

Öte yandan, İsmail Saymaz'ın paylaştığı bilgiye göre, Sonar Araştırma'nın son anketinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun AK Parti'nin adayı Murat Kurum'a 5 puan fark attığı iddia edilmişti. Ancak Hakan Bayrakçı, sonuçları kendilerinin daha sonra paylaşacaklarını duyurmuştu.

Kaynak: GAZETE DUVAR