İstanbul Kağıthane'de yaşanan olayda, bir çift arasındaki şiddet olayı kameralara yansıdı. Olay, geçen hafta Çarşamba günü, Şirintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Evli olan Abdülhamit Y. (26) ve Nuray Y. (25) arasında şiddetli bir geçimsizlik yaşanıyordu.

Olayın başlangıcı, çift arasında aldatma iddialarıyla başladı ve bu iddialar aralarındaki tartışmayı alevlendirdi. Tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Abdülhamit Y., eşini darp etmeye başladı ve bu kavga daha da şiddetlenerek devam etti. Bu esnada Abdülhamit Y., eşini kolundan bıçakladı.

Kadın, aldığı yaranın acısı ve öfkesiyle mutfaktan ekmek bıçağı aldı ve eşinin peşinden dışarı çıktı. Sokak ortasında yaşanan dehşet anları kameralara yansıdı. Kadın, eşini önce göğsünün altından bıçakladı. Bu saldırı sonucunda adam çığlık atarak yere yığıldı. Kadın, daha fazla zarar vermek için hazırlanırken çevredeki esnaflar araya girdi ve bıçağı elinden aldı.

Ardahan'da 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı Ardahan'da 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Yaralı adam, olayın ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Kadın da hastaneye giderek tedavi altına alındı. Ancak bu şiddet olayı çiftin çocuklarının gözleri önünde gerçekleşti. Görüntülerde, çocukların dehşet içinde olduğu ve olayı izlediği görülüyor.

Polis olayın ardından harekete geçti ve eşini bıçaklayan Nuray Y. tedavi sonrası gözaltına alındı. İlk kavganın yaşandığı evde yapılan aramada kullanılan bıçak da ele geçirildi. Nuray Y., ifadesinde eşiyle daha önce tartıştıklarını ve kendisinin darp edildiğini, sol kolundan yaralandığını, ardından eşinin aşağı indiğini ve mutfaktan bıçak alarak sokakta kavgaya devam ettiğini söyledi.

Nuray Y., "kasten yaralama" suçundan adli işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.(iha)

Editör: Haber Merkezi