İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, O-3 bağlantı yolunun Mahmutbey istikametinde sabah saat 07.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. İddialara göre, bir servis minibüsü şoförü işçi almak amacıyla Yüzyıl Köprüsü mevkiinde durdu. Bu sırada arkasından gelen kamyonet, işçi servisine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet, bariyerleri ezdikten sonra devrildi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü

Kaza sonucunda, işçi servisinde bulunan 4 kişi ve kamyonet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Mahmutbey istikametinde bir şerit kapandı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ve belediye ekipleri, kazaya karışan araçları olay yerinden kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

Kaza sırasında işçi servisinde bulunan Şuayip Demir, "Her zamanki beklediğimiz yerde bir abimizi bekliyorduk. Aracın içerisinde oturuyorduk, bir anda arkadan bir araç geldi. Çarpmanın etkisiyle öne doğru gittim. Sonra kamyoneti gördüm. Bizde 3 yaralı vardı, ciddi durumları yok" dedi.

Kaynak: KARAR