Cem Yılmaz "gönderme"lerden sıkıldı Cem Yılmaz "gönderme"lerden sıkıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen "NARKOGÜÇ-50" operasyonunda 461 kilo uyuşturucu ve 1 milyon 936 bin hap ele geçirildiğini, 167 kişinin bu nedenle tutuklandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüklerinin uyuşturucuyla mücadele şubesi tarafından yapılan çalışmanın ardından; Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yaptıkları tespit edilen, "çanta satıcıları" olarak da bilinen sokak satıcılarına yönelik "NARKOGÜÇ-50" operasyonunun düzenlendiğini belirtti.

461 KİLO UYUŞTURUCU MADDE, 1 MİLYON 936 BİN HAP ELE GEÇİRİLDİ

5 gün süren operasyon sonucunda 10 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, yüklü miktarda döviz ve 657 bin TL ele geçirildiğini bildiren Yerlikaya, 461 kilo uyuşturucu ve 1 milyon 936 bin hap ele geçirildiğini duyurdu. 

Yerlikaya, 1.663 şüpheli sokak satıcısının yakalanarak haklarında dava açıldığı, bu kişilerden 167'sinin tutuklandığı bilgisini paylaştı.

"ÜLKEMİZİ ZEHİR TACİRLERİNDEN VE SOKAK SATICILARINDAN TEMİZLEMEYE KARARLIYIZ"

Operasyona ilişkin görüntüleri de paylaşan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

Aziz milletimizin şunu bilmesini istiyorum; Uyuşturucu tacirlerini teröristlerden farklı görmüyoruz. Ülkemizi zehir tacirlerinden, sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimizi temsil eden gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Kaynak: HABERLER.COM