Adana Feke'de orman yangını! Adana Feke'de orman yangını!

AA'da yer alan habere göre, Anadolu 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Mehmet Caymaz ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısının açıkladığı mütalaada, Mehmet Caymaz'ın Kadıköy İskelesi'ne elinde içki şişesiyle gidip müzisyen Cihan Aymaz'dan istek şarkı çalmasını istediği ve taraflar arasında tartışma çıktığı belirtildi.

Savcının mütalaasında, Caymaz'ın yanında taşıdığı çakıyla Aymaz'ı boyun ve göğüs bölgesinden yaralayıp denize ittiği, ardından da denize atlayarak Aymaz'ı kıyıya çektiği ifade edildi.

Aymaz'ın hastanede yaşamını yitirdiği kaydedildi. Savcı, Mehmet Caymaz'ın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Sanık Mehmet Caymaz savunmasında, kendisini korumak amacıyla bıçak çektiğini iddia ederek, "Maktule saldırmadım. Maktul bana doğru hamle yapınca ben bıçağı savurdum.

Daha sonra kendisini kurtarmak için canımı hiçe sayarak denize atladım. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, müşteki ve sanık avukatlarına mütalaaya karşı savunmalarını hazırlamaları için süre verdi ve duruşmayı erteledi

Kaynak: Gazete Duvar