Alanya'da Trafikte Kavga: Öğrenci Servisinin Camları Demir Sopayla Kırıldı Alanya'da Trafikte Kavga: Öğrenci Servisinin Camları Demir Sopayla Kırıldı

İYİ partide deprem: 6 belediye meclis üyesi istifa etti

Niğde'de İYİ Parti'den 6 belediye meclis üyesi istifasını açıkladı. Grup adına Ferit Aydoğan açıklama yapıyor.

İYİ Parti'nin istifası sürüyor. Nihayet Niğde'den 6 kişinin istifa haberi geldi.

Niğde İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Uzun ve Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir'in istifasının ardından Yönetim Kurulu üyeleri, Niğde Kent Konseyi üyeleri Cem Uzun, Ferit Aydoğan, Yunus Aybar, Duran Altıntaş, Vahit Akpınar ve İdris Türköz ortak bir bildiri imzalayarak partiden istifa ettiklerini duyurdu. Dolayısıyla mecliste İYİ Parti meclis üyesi kalmadı.

Grup adına açıklama yapan Ferit Aydoğan, şunları söyledi: “Her türlü zorluğa ve engellemeye rağmen Niğde İYİ Parti'nin belediye meclis üyesi olarak son yerel seçimlerden bu yana tüm aşamalarda görevlerimizi başarıyla sürdürdük. Ancak İYİ Parti genel merkezinin izlediği politikanın taban politikasıyla örtüşmediği, genel merkezin talebinin Niğde il ve ilçe teşkilatlarının başkan ve yönetim kurullarının görevlerinden istifa etmesi olduğu kanaatine vardık. Sanki hiçbir gerekçe göstermeden dostluk ilişkilerini sürdürüyorlarmış gibi anti-demokratik bir tutumdur. Bu partinin kuruluşundan önce, kuruluş aşamasında ve sonrasında yıllar boyunca gece gündüz her türlü baskıya göğüs geren halkın emeklerini görmezden gelmenin gafilliğine ortak olmamız artık mümkün değildir. "Bu şehre ve bu ülkeye hizmet için çıktığımız yolda Niğde halkının haklarını bağımsız olarak savunmaya devam etmek için parti üyeliğimizden vazgeçiyoruz" dedi.(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi