Niğde'de Minibüs ile Hafif Ticari Aracın Çarpışması Sonucu 1 Ölü 2 Yaralı Niğde'de Minibüs ile Hafif Ticari Aracın Çarpışması Sonucu 1 Ölü 2 Yaralı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Kayhan Barbak (39), iddiaya göre "kıskançlık" nedeniyle çıkan tartışma sırasında karısı Zehra Barbak'ı (37) bıçaklayarak öldürdü.

Olay, sabah saat 05.00 sıralarında Vatan Mahallesi 9057 Sokak'taki müstakil evde meydana geldi. Bir oğlu olduğu bilinen Zehra Barbak ile eşi Kayhan Barbak arasında; 'Kıskançlık' nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Kayhan Barbak, eşini bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan Barbak yardım için dışarı çıktı ve eşinin kendisini bıçakladığını söyledi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine müdahale etti. Barbak'ın öldüğü belirlendi. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Evde kan izlerini takip eden polis, Kayhan Barbak'ı bıçakla yakalayıp tutukladı. Kayhan Barbak'ın ilk açıklamasında; Cinayeti "kıskançlık" nedeniyle işlediğini iddia ettiği iddia ediliyor.

Kaynak: HABERLER.COM