Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır, geçtiğimiz pazar günü evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmıştı. İnme teşhisi konulan İnanır, hastanede yapılan beyin tomografisi ve MR tetkiklerinin ardından acil bir ameliyata alınmıştı.

Serenay Sarıkaya New York'ta: Stili gündem yarattı Serenay Sarıkaya New York'ta: Stili gündem yarattı

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı olan oyuncu Jülide Kural, İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Kural, medyada dolaşan yanlış bilgiler nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu belirterek, "Kadir İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde seyretmektedir. Yoğun bakımdaki sürecin devam etmesinin tek nedeni doktorlarının kontrolü tamamen kendilerinde bulundurmak istemesiyle ilgilidir" dedi.

Kural, İnanır'ın yoğun bakımdaki sürecin hızla iyileşme yoluna girdiğini ifade etti. İnanır'ın, bir an önce evine gitmek istediğini ve doktorlarına gülüşünü gösterdiğini belirten Kural, doğru bilgilere ulaşmak için sadece Kadir İnanır'ın Instagram sayfası ve Jülide Kural'ın Facebook sayfasını takip etmelerini istedi. Ayrıca, İnanır'a duyulan sevgi ve saygının, sağlık durumuyla ilgili doğru bilgilere ulaşmada önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak: kara