Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Kadıköy'de, bir cipin arkadan çarpması sonucu yaşanan zincirleme kazada, Kadıköy Evlendirme Dairesi önünde bulunan üç araç birbirine girdi. Kazada, iki sürücü ile evlendirme dairesinin güvenlik görevlisi yaralandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, olayın tanığı olarak "Can kaybı yok. Çok büyük geçmiş olsun. Ben de nikaha gelmiştim" dedi.

Olay, dün saat 17.30 sularında, Zühtüpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'ndeki Kadıköy Evlendirme Dairesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir cip, Mustafa Apayan'ın kullandığı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle minibüsün gaz pedalı takılı kaldı ve önündeki üç araca çarparak durabildi. Kazada, yolcu minibüsünün sürücüsü Mustafa Apayan ve diğer araç sürücüsü yaralandı, ayrıca evlendirme dairesinin güvenlik görevlisi de yaralandı.

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü olan Mustafa Apayan, kazayı şu sözlerle anlattı: "Cip arkadan öyle bir vurdu ki gaz pedalım takıldı. Pedal takılı kaldığı için 2-3 araca vurdum. Arabamdaki yolcuların burnu bile kanamadı."

Kazaya şahit olan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, yaşanan kazayı büyük geçmiş olsun dilekleriyle değerlendirdi. Sarıgül, "Evet, bir trafik kazası yaşandı. Büyük geçmiş olsun. Zaman zaman böyle kazalar olabiliyor hayatta. Can kaybı yok. Çok büyük geçmiş olsun. Ben de nikaha gelmiştim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Dha