İstanbul'da Yılmaz K. adlı erkek, tartıştığı eşi Emine K.'yı darbetti. Vakaya kayıtsız kalmayan çocukları Durmaz K. babasına müdahale etmeye çalıştı. Yılmaz K. bu kez oğluna saldırarak silahla bacağına ateş etti. Anne ve oğlu rehabilitasyon altına alınırken Yılmaz K. nezaretine alındı.

Erkeğin şiddetine maruz kalan kadınlardan olan  Emine K., bir türlü sona ermeyen şiddetin yeri Zeytinburnu oldu.

Kendisini bıçaklayanı 1 yıl sonra öldürdü Kendisini bıçaklayanı 1 yıl sonra öldürdü

Dün akşam saatlerinde Telsiz Mahallesi'ndeki bir apartmanda alana gelen vakada, Yılmaz K., eşi Emine K., ile konutta meçhul bir sebeple kavgaya başladı. Münazara kısa müddette gelişti. Yılmaz K., eşini darbetmeye başladı.

OĞULLARI OLAYA MÜDAHALE ETTİ

O sırada annesinin darbedilmesine kayıtsız kalamayan Durmaz K., babasna müdahale etmeye çalıştı. Öfkelenen baba eşini darbettiği sırada eline aldığı silahla oğlunun bacağına ateş etti. Silah ve kavga seslerini dinleyen komşuların ihbarı üzerine vaka yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Burnu kırılan anne Emine K. ve bacağından yaralanan oğlu Durmaz K. vaka yerindeki gerekli müdahalelerinin ardından ambulansla sağlık kurumuna kaldırıldı. Baba Yılmaz K. ise, polis ekipleri tarafından nezaretine alındı. Anne Emine K. ile oğlu Durmaz K.'nin gidişatlarının iyi olduğu bilindi. Polis ekipleri vakayla alakalı soruşturma başlattı.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU

Ailenin komşularından Ayşe Çelik, "Konutta oturuyorduk, bağrışma ve silah sesi duyduk. Kısa bir müddet sonra polis geldi, müdahale ettiler.

Genç bir delikanlı vardı bacağından yaralanmış, sanırım babası vurmuş. Çocuğu sağlık üyelerin götürdü, polis de babasını götürdü" dedi (karar)

Editör: Haber Merkezi