Geçtiğimiz Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında Kağıthane Yeşilce Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre işçileri almaya gelen Turan S. yönetimindeki 34 FOJ 50 plakalı servis aracına, Zekeriya M. idaresindeki 34 LCN 424 plakalı Tofaş marka otomobil hafif şekilde çarpmış. Kısa bir tartışmanın ardından servis aracı işçileri almak için konfeksiyonun önünde durmuş. Bu sırada araçtan inen Turan S., Zekeriya M.'ye neden çarptığını sormuş, ancak Zekeriya M. iddiaya göre hakaretle karşılık vermiş. Bunun üzerine Turan S.'nin oğlu İlker S., Zekeriya M. ile kavga etmeye başlamış.

Olayın ardından aracından inen Zekeriya M. ve çevresindekiler ile servis aracına binen Turan S. ve İlker S. arasında kavga başlamış. Bu kavgada baba ve oğul, 5 kişi tarafından dakikalarca darbedilmiş. Kavga esnasında servis aracındaki kadınlar panikle araçtan inip kaçmış. Turan S. ise aracıyla kaçmaya çalışmış ancak saldırganlar tekrar peşinden gelerek şoförü bir kez daha darp etmiş.

Olayla ilgili konuşan esnaf Mehmet Bölükbaşı, aracın arkadan çarpılması sonucu yaşanan tartışmanın ardından kavga çıktığını ve servis aracına binen kişilere saldırıldığını belirtmiş.

Polis ekipleri olay yerine gelerek sağlık yardımı ve müdahalede bulunmuş, yaralı Turan S. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış. Turan S. daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi olmuş ve saldırgan Zekeriya M. gözaltına alınmış. Ancak Zekeriya M., savcılık talimatıyla serbest bırakılmış.

MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: HABERLER.COM