Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezi'nde, trafoda yüksek akım nedeniyle arıza meydana geldi ve telesiyej durdu. Bu durumda mahsur kalan 67 tatilci için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma ve Köroğlu Arama Kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

Mahsur kalan tatilciler soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşarken, ekiplerin yaklaşık 3,5 saatlik çalışması sonucunda kurtarıldılar.

8614615.jpg

Otelin sahibi Halit Ergül, arızanın elektrik ana dağıtım panosunda meydana geldiğini belirterek, "Kartalkaya Kayak Merkezi'nde elektrik ana dağıtım panosunda meydana gelen arıza nedeniyle, kayakçılar telesiyejde mahsur kaldı.

8614620.jpg

Trafik Tartışmasında Korkunç Son! Eşi ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü Trafik Tartışmasında Korkunç Son! Eşi ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

Jandarma ve AFAD ekiplerinin, tesis çalışanlarının ve teknik ekiplerin özverili çalışmasıyla, tüm kayakçılar 3,5 saatin sonunda güvenli şekilde kurtarıldı. Herhangi bir yaralanma veya zarar bildirilmeyen olayda, kayakçıların tahliyesi için tüm ekipler seferber oldu" açıklamasında bulundu.(Karar)

Editör: DS Haber