Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" programı kapsamında Ankara'da öğretmenlerle bir araya geldi. Bu program çerçevesinde her ayın ilk hafta sonunda farklı illerdeki öğretmenlerle bir araya gelen Tekin, İstanbul ve Ankara'da ikişer kez olmak üzere Eskişehir, Konya, Kastamonu ve Sivas'ta da öğretmenlerle buluştu.

Tekin, bakanlığın önemli bir çalışması olan müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek, müfredatın hızla değişen dünya koşulları ve güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak devamlı güncellenecek canlı ve dinamik bir yapıda olması gerektiğini vurguladı.

Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu

Kendilerinin bu yönde gerekli çalışmaları tamamladıklarını ve yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

Buluşmaya katılan öğretmenler ise tek tek söz alarak eğitim alanındaki görüş, öneri ve beklentilerini aktardılar. Bu tür etkinliklerin öğretmenlerin sesini duyurması ve eğitim sistemiyle ilgili iyileştirmeler yapılmasına katkı sağlaması açısından önemli olduğu belirtildi. (Karar)

Editör: DS Haber