Trendyol 1. Lig Play-off: Çorum FK ve Bodrum FK Arasındaki Maç Berabere Sonuçlandı Trendyol 1. Lig Play-off: Çorum FK ve Bodrum FK Arasındaki Maç Berabere Sonuçlandı

Kayseri U18 Ligi A Grubu'nda 16. hafta mücadelesinde Erkilet Stadı'nda oynanan İlbeyspor ile Gaziosmanpaşaspor arasındaki maçın ardından stat çıkışında gerçekleşen olaylar dikkat çekti. Maçın sonucuyla ilgili yaşanan gerginlik, taraftar grupları arasında kavgaya dönüştü.

4-3'lük İlbeyspor'un galibiyetiyle tamamlanan maçın ardından, stat çıkışında iki grup arasında çıkan kavgada, Gaziosmanpaşasporlu Y.Ç. ve M.A.K. isimli futbolcular bıçaklanarak yaralandı.

Olaya müdahale etmek için olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemlerini artırırken sağlık ekipleri de yaralı futbolcuları ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk etti.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri, olaya karışan şüphelileri gözaltına aldı. Yaşanan olayın ardından güvenlik önlemleri artırılarak soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: sputnik