Sinan Ateş'in eşi iddianamenin kabulüne tepki gösterdi: Devlet ne sağımızda ne solumuzda ne de arkamızda... Sinan Ateş'in eşi iddianamenin kabulüne tepki gösterdi: Devlet ne sağımızda ne solumuzda ne de arkamızda...

Gelişme üzerine CHP yandaşı gazeteci Fikret Bila,"Bu açıklamadan sonra Sayın Kılıçdaroğlu ile Sayın İmamoğlu'nu CHP Kurultayı'nda yarışacak aday olarak görebiliriz" dedi. İmamoğlu'nun açıklamasının ardından CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Gürkan Hacır, tarih vererek İmamoğlu'nun adaylığını ilan edeceğini duyurdu. Bu durum siyaset kulislerinde "İmamoğlu'nun İBB'den kaçma planı" olarak yorumlandı.



Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki koltuk savaşı gizli 'zoom' cuntası ile aleni savaşa dönüştü, CHP'li İBB Başkanı 'alternatif olağanüstü kurultay' planı yapıp imza ve dilekçe toplayarak Kılıçdaroğlu'nu devirmek için kolları sıvadı.

Zoom'da ifşa olan görüntüleri CHP'yi karıştırırken, sızmanın Ekrem İmamoğlu eliyle olduğu konuşuluyor. İmamoğlu'nun A Takımı'nın ihaneti normalleştiren açıklamaları "Görüntüleri Ekrem İmamoğlu ve ekibi sızdırdı" söylemlerini de güçlendirdi. Takvim.com.tr "Sızdıran Brütüs Ekrem mi?" başlığını atarak sızmanın İmamoğlu tarafından yapılabileceğini gündeme getirdi.

KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU'NU ARAYIP RESTİ ÇEKTİ
CHP yandaşı gazeteci Barış Yarkadaş da Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'na telefon açarak "Sızdırıyorsan tam sızdır, sadece işine gelenleri sızdırma" dediğini iddia etti.

"TEKRARLANIRSA GEREĞİNİ YAPARIM"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ifşa olan zoom cuntasına ilişkin "Etik olarak rahatsız edici bazı uygulamalar vardı. Bu toplantıyı doğru bulmuyorum" sözleriyle tepkisini dile getirdi, "Tekrarlarınırsa gereğini yaparım" diyerek de rest çekti.

Editör: Haber Merkezi