Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti" Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti"

Şarkıcı Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat, iki yıllık birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te Los Angeles'ta evlendi. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde "gizlice boşandıkları" haberiyle magazin gündemine oturmuştu.

Kenan Doğulu, 2024 yılını Kıbrıs'ta Merit Royal Diamond Otel'de verdiği konserle karşıladı. İzleyicilere harika bir akşam yaşatan ünlü şarkıcı, sahne önünde basının sorularını yanıtladı. 2023 yılını değerlendirdikten sonra yeni yıl mesajını paylaşan Doğulu, medyada çıkan boşanma iddialarına da yanıt verdi.

Kenan Doğulu'yu izleyenler arasında eşi Beren Saat ve annesi Serpil Doğulu da vardı.

'2024'E UMUTLA BAĞLANACAĞIZ'

Milliyet Cadde'nin haberine göre yeni yıl mesajı veren şarkıcı, şunları söyledi: "Çok acı olaylar yaşandı. Her şekilde hayatta kalmalıyız. 2024 yılını umutla bekleyeceğiz. Yeni yılda harika günler diliyorum. “Sağlık, başarı ve sevgi üzerinize gelsin” dedi.

'ÇOK GÜLÜYORUZ'

“Boşandıkları” yönündeki suçlamalara yanıt veren Doğulu, şunları söyledi: “Biz bunlara çok gülüyoruz. Şöyle yazdılar: "Gizlice boşandılar." Birbirimize baktık ve şaşırdık: "Ah, boşandık mı?" “Böyle bir şey olsaydı söylemez miydik?” dedi.

Ünlü çift, saatlerin gece yarısını vurmasıyla yeni yıla dudakları birbirine yakın girdi.

BEREN'İN ALBÜMÜNE EŞİNDEN '100' PUAN

Beren Saat, eşini öptükten sonra kayınvalidesi Serpil Doğulu'ya da sarıldı. Kayınvalidenin geliniyle olan bu yakınlığı sosyal ağlarda da geniş çapta yorumlandı.

Beren Saat'in bestesi ve sözleri kendisine ait olan 6 şarkılık İngiliz albümü hakkında konuşan Doğulu, şunları söyledi: "Çok iyiydi. Klibi geçen hafta Los Angeles'ta çekmişti. Altı şarkı var, tamamı Beren'e ait. "Ben ayarlamaları yaptım" dedi.


Doğulu, "Albüme kaç puan verirsiniz?" sorusuna yanıt verdi. "100" ile.

Kaynak: KARAR