İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek

Son 2 senedir etkili olan enflasyondan en çok etkilenenlerden biride et fiyatları oldu. İndirim fırsatını duyan vatandaşlar o indirimi yapan markete akın etmiş durumda. %45 oranında yapılan kırmızı et indirimi ile beraber buzluklar bayram edecek gibi görünüyor.

İNDİRİM 1 HAFTA SÜRECEK

İndirimli listeler ve ürünler ile dikkat çeken market zincirinden, kı beyaz etleri kapsıyor. Kampanyanın 1 hafta kadar süreceği düşünülüyor.

Migros marketler zincirinin yaptığı indirim sonrasında, vatandaş kırmızı et sırasına girdi. Kilo kilo alınan kırmızı eti poşetleyip derin dınduruculara veya buzluklara atıyorlar. İndirim sadece kırmızı et için değil tavuk etlerinde de geçerli olduğu da paylaşıldı.

KIRMIZI ET İNDİRİMİ

Et fiyatlarında başlatılan büyük indirimin sonrasında yeni fiyatlar paylaşıldı. Hindi dilimli göğüs fiyatı ise 119.90 liraya gerilerken, dana but sotelik etin kilosu yeni fiyatıyla 391,41 liraya,  but aromalı kebab etinin fiyatıysa 474,90 liraya kadar geriledi.

BEYAZ ET İNDİRİMİ

Migros'un paylaştığı indirimler beyaz et ürünlerini de kapsamakta. Yapılan indirimle Banvit tavuk baget 67,12 lira, Tekirdağ köfte 300 gram 112,90 lira, Polonez dana kasap sucuk ise 59 lira, dana hamburger köftesi 330 gram 93,42 lira olarak yeni etiketler ile yerini aldı. (karar)

Editör: Haber Merkezi