Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde tepki çeken sahne sosyal medyada gündem oldu. İlk bölümünden beri büyük bir ilgiyle izlenilmeye devam eden dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya rol alıyor. Dizide bazı sahneler çok dikkat çekerken, son paylaşılan bölümdeki o sahne izleyicileri iki tarafa böldü.

Survivor All Star'da Takım Değişikliği ve Çarpıcı İddialar Survivor All Star'da Takım Değişikliği ve Çarpıcı İddialar

AİLE DİZİSİNDE ŞOK EDEN SAHNE

Serenay Sarıkaya, Devin isimli kişiye hayat verirken Kıvanç Tatlıtuğ ise, Aslan isimli karaktere hayat veriyor. Bazı sahneleriyle hep viral olan dizi son bölümü ile gündemi yıktı geçti. Son bölümde gerçekleşenler sosyal medyayı adeta iki tarafa böldü.

Leyla'nın hapse girmesinden sonra çocukların yanında durmak için Aslan'dan boşanmaktan vazgeçen Devin seyirciyi mutlu etmişti. Olaydan sonra Devin'in karşısında soyunan Aslan ise seyircileri şoka uğrattı.

Kıvanç Tatlıtuğ 'Aile' dizisinde soyundu!

KIVANÇ TATLITUĞ SOYUNDU

Aslan karakterinin soyunduğu sahnede Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Devin karakteri de yer alıyordu. Aslan soyunurken Devin'e seslenerek, "Yukarı bak yukarı çık yukarı, alo yukarı bak yukarı gözlerim burada" ifadeleri sosyal medyada gündeme oturdu. Gülerek söylediği sözlerden sonra Devin derin bir "Üf" çekerek odadan çıktı.

Bu sahne bazı seyircilerin hoşuna giderken bazı seyircilerin ise tepkisini çekti. Yakışıklılığıyla tanınan Tatlıtuğ için yapılan yorumlar içinde, "Kime olsa sıcak basar", "Adamı dizide her şekilde kullanıyorlar helal olsun", "Dizinin adı Kıvanç'ın elli tonu olsun" yorumları gözlemlendi.(karar)

Editör: Haber Merkezi