Kızılcık Şerbeti adlı dizi, sezon finaline doğru adım adım ilerliyor. Eğer bir değişiklik olmazsa, dizi 7 Haziran'da sezon finali yapacak. Gold Film'in Show TV için çektiği bu fenomen dizi şimdiye kadar 52 ülkeye satıldı.

İzzet Pinto'nun kurucusu olduğu Global Agency'nin yurt dışı temsilciliğini üstlendiği dizi, dünya çapında büyük bir ilgi görüyor. Bu başarıyı kutlamak adına, dizi ekibi 61. kez düzenlenen ve 120'den fazla büyük uluslararası stüdyo ve dağıtımcının katıldığı ünlü televizyon fuarı MIPTV'de özel bir gece düzenleyecek.

Kutlamaya dizi yapımcısı Faruk Turgut, senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür, ve birçok oyuncu katılacak. Cannes'daki Majestik Otel'de düzenlenecek toplantıda dünya basınının soruları yanıtlanacak. Akşam ise Martinez Otel'de 350 kişinin katılacağı özel bir parti düzenlenecek. Parti için Amerika'dan Whitney Houston Müzikali'nin solisti de katılacak.

Melek Baykal, 'İnci Taneleri'nin kadroya dahil oluyor Melek Baykal, 'İnci Taneleri'nin kadroya dahil oluyor

Öte yandan, MIPTV'nin 61 yıldır düzenlenen bu etkinliğin bu yıl son kez gerçekleşeceği, bu nedenle de partiye ayrı bir önem verildiği belirtiliyor

Kaynak: Cumhuriyet