Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, bu kez "tükenmişlik" konusuyla gündeme geldi. Dizide "Alev" karakterine hayat veren oyuncu Müjde Uzman, sette astım krizi geçirdikten sonra hastane odasından bir paylaşım yaptı. Yayınladığı "Tükendim" başlıklı yazıda birçok şeye artık dayanamadığını açıkladı.

Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu

Paylaşımın ardından dizi setinin makyözü Esra Okumuş, bir video paylaşarak, "Günlerdir video çekmiyorum çünkü ben tükenmişlik sendromuna yakalandım. Hem de çok yakalandım. Sizler tükettiniz. Bu ekip. Çok tükendim. Çok çok fazla tükendim. Yarım kalmadı bile. Neyim var neyim yok hepsi tükendi gitti." dedi.

Uzman'ın paylaşımının üzerine Okumuş'un böyle bir video paylaşmasına dizinin fanları tepki gösterdi.

Müjde Uzman, dün Okumuş'un videosunu paylaşarak, "Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna" ifadelerini kullandı.

Tepkilerin büyümesi üzerine dizinin yapımcısı Faruk Turgut, "Oyuncumuz Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır." dedi.

Kaynak: KARAR