"Kızılcık Şerbeti" dizisinin 7 Haziran'daki sezon finaline kadar 3 bölümü kaldığı belirtiliyor. Dizinin sezon finali, Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan senaryo ile yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği sahnelerle izleyicilere bomba etkisi yaratacak gibi görünüyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, dizinin ana kadrosundan ayrılıkların yaşanabileceği konuşuluyor. Bu da dizinin gelecek sezonunda yeni karakterlerle ve hikayelerle devam edebileceğini işaret ediyor.

Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu

Sezon finalinde Arslan ailesinin büyükannesi Sönmez'in başına talihsiz bir olay geleceği belirtiliyor. Usta oyuncu Aliye Uzunatağan'ın canlandırdığı Sönmez'in bu olay sonrasında bir gemi seyahatine çıkacağı ifade ediliyor. Ancak yeni sezonda Sönmez'in gemi seyahatinden dönüp dönmeyeceği ve diziden ayrılacak oyuncuların kimler olacağı ise merak konusu olarak belirtiliyor.

Kaynak: KARAR