Geçtiğimiz 29 Ekim gecesi, polis ekipleri Ulus Mahallesi'nde devriye görevi yaparken, plakasız motosikletle seyreden iki erkek şüpheliyi takibe aldı. Şüphelilerden biri olan Selçuk Ç., üzerinde uyuşturucu madde bulundurarak polislere teslim etti. Bu esnada telefonu sürekli çalan Selçuk Ç.'nin yanına gelen genç bir kadının, "Getirdin mi malzemeleri?" şeklinde konuşması polislerin dikkatini çekti. Bu genç kadının oyuncu Feyza Civelek olduğu ortaya çıktı.

Civelek, başlangıçta parasını verdiği şahsın uyuşturucu madde getirdiğini, ancak sonrasında polis olduğunu öğrendiğini söyledi. İfade değiştiren Civelek, alkollü olduğunu ve ilk defa uyuşturucu kullanacağını ifade etti. Ancak, Civelek'in evinde ve üzerinde yapılan aramada herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı.

Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım

Şüpheli Selçuk Ç., uyuşturucu ticareti yapmaktan dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Civelek hakkında takipsizlik kararı verildi. Ancak davanın detaylarına göre, Civelek'in avukatı tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde sipariş ettiğinin kanıtlanmadığı ve eline ulaşmadığı için takipsizlik kararı verildiği belirtildi.

Kaynak: Cumhuriyet