Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde gençler arasında yaşanan kavgada Rıdvan Saygın adlı genç, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayda bir diğer genç ise bacağından yaralandı. Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

Akşam saatlerinde Çayırova ilçesinin Özgürlük Mahallesi'nde meydana gelen olay, iki grup genç arasında bilinmeyen nedenlerle çıkan bir tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle başladı. Taraflar arasındaki husumet, kısa sürede şiddetli bir çatışmaya yol açtı.

47 ilaç daha Sosyal Güvenlik Kurumu'nun geri ödeme listesine eklendi 47 ilaç daha Sosyal Güvenlik Kurumu'nun geri ödeme listesine eklendi

Kavganın şiddeti artarken, Rıdvan Saygın isimli genç, kalbinden aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Olayı ayırmaya çalışan bir arkadaşı da bacağından bıçaklandı. Diğer genç grup olay yerinden hızla kaçarken, çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Gebze'deki özel bir hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki, Rıdvan Saygın'ın tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelilerin peşine düştü ve yakalamak için çalışmalarına hız verdi. Soruşturma devam ediyor ve olayın nedenleri detaylı bir şekilde inceleniyor.

Olayın ardından aileler ve yakın çevre büyük bir üzüntü içinde, yetkililer ise olayın aydınlatılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Çayırova ilçesi, bu üzücü olayın yankılarına tanık olurken, toplum içinde şiddetin önlenmesi ve benzer olayların yaşanmaması için daha fazla önlem alınması çağrıları artıyor.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi