Ankara'da Deprem! Ankara'da Deprem!

Konya'da Şerife Bedel (30) ve kardeşi Gül Bedel (26), aynı gün içinde dört saat arayla ölü bulundu. Olay, kentte büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı.

Şerife Bedel Bahçede Ölü Bulundu

Olay, saat 10.30 sıralarında, Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Site sakinleri, bahçede hareketsiz yatan bir kadını fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, kadının Şerife Bedel olduğu ve hayatını kaybettiği anlaşıldı. Bedel'in vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmadı. Kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek.

Kardeşi Gül Bedel Evinde Ölü Bulundu

Şerife Bedel'in ölümünün ardından, saat 06.30 sıralarında kardeşi Gül Bedel'in de evlerinde ölü bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Gül Bedel'in hap içerek yaşamına son verdiği belirlendi. Gül Bedel'in cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Polis Olayı Araştırıyor

Polis, iki kız kardeşin ölümlerinin ardındaki sır perdesini aralamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şerife Bedel'in kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacak.

Aile ve Mahalle Şokta

Olay, Şerife ve Gül Bedel'in ailesi ve mahallede büyük bir şok etkisi yarattı. Komşuları ve yakınları, kardeşlerin ani ölümü karşısında derin bir üzüntü yaşıyor. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kaynak: DHA