Konyaspor'un Yeni Başkanı İş İnsanı Ömer Korkmaz Oldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i açıklandı! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i açıklandı!

Süper Lig ekibi Konyaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda gerçekleşen seçimde, iş insanı Ömer Korkmaz tek liste ile başkanlığa seçildi. Daha önce Konyaspor'da Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Korkmaz, kulübün yeni başkanı olarak belirlendi.

Seçim sonuçlarıyla ilgili bilgi veren kaynaklara göre, Konyaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan tek liste ile gidilen seçimde Ömer Korkmaz, taraftarın büyük destekleriyle başkanlığa seçildi. Konyaspor camiasında tanınan bir isim olan Korkmaz'ın liderliğinde kulüp, yeni dönemine adım atmış oldu.

Ömer Korkmaz, daha önceki dönemde Konyaspor'un futbol şubesinde önemli sorumluluklar üstlenmiş ve tecrübesini kulübe katkı sağlamak adına kullanmıştı. Yeni başkan, kulübün geleceği için vizyoner bir lider olarak tanımlanırken, taraftarlar da bu yeni dönemde başarılar ve güzel futbol temenni ediyor. Konyaspor camiası, Ömer Korkmaz liderliğindeki bu yeni süreçte takımlarının elde edeceği başarılara olan inancını dile getiriyor.

Editör: Haber Merkezi