Balıkesir Valiliği, 17 Haziran 2023 tarihinde kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait banka ve kimlik kartları ile kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğunu duyurdu.

KPSS Sınav Ücretlerine Rekor Zam Geldi KPSS Sınav Ücretlerine Rekor Zam Geldi

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023 günü sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu açıklandı.

Valilik açıklamasında, "Balıkesir ili Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde 17.06.2023 günü saat 08.30 sıralarında yazlık evinden köpeği Tina ile beraber yürüyüş yapmak için ayrılıp geri dönmeyen Korhan BERZEG'e ait banka ve kimlik kartları ile Korhan BERZEG'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları ve muhtelif kemik parçaları Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3.500 metre (kuş uçuşu 2 km) mesafede arazinin engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında köylü vatandaşlar tarafından 23 Nisan 2024 Salı günü saat 13.30 sıralarında bulunmuştur" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede incelemenin devam ettiği belirtildi.

Ekonomist Korhan Berzeg'in 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için evinden ayrıldıktan sonra kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları sonuçsuz kalmış, ancak sonunda Berzeg'e ait kıyafet ve kemik parçalarına ulaşılmıştır. Köpeği Tina'nın ise daha önce bulunduğu ve sağlıklı olduğu belirtilmiştir.

Kaynak: medya radar