İş Bankası, kredi kartı borçlarını ödeyemeyen müşterilerini mutlu edecek bir adımda bulundu "Borç Kapatma Kredisi" kampanyasını başlattı. Bu kampanya ile müşterilere, borçlarını daha düzenli bir şekilde ödeme imkanı sunulacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Türkiye Sahalara Döndü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Türkiye Sahalara Döndü

İş Bankası'nın resmi açıklamasına göre, müşteriler farklı bankalardaki mevcut kredilerini "Borç Kapatma Kredisi" ile İş Bankası'nda birleştirerek uygun taksitlerle ödeyebilecekler. Bu sayede ödemeleri tek bir yerden kolayca yaparak mali durumlarını daha iyi kontrol altına alabilecekler.

Kampanya kapsamında, sadece krediler değil, aynı zamanda kredi kartı borçları da yapılandırılabilecek. İş Bankası'nın bu özel kampanyası ile kredi kartı borçları da 36 aya kadar yapılandırılabilecek ve kullanılabilir limitler artırılabilecek.

BAŞVURU ADIMLARI

İş Bankası müşterileri, kampanyadan faydalanmak için İŞCEP uygulamasını kullanarak anında başvurularını gerçekleştirebilirler. Ayrıca, SMS ile başvuruda bulunmak isteyenler, "NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ" bilgilerini arada boşluk olacak şekilde yazarak 4402'ye göndererek kredi ön onayı alabilirler.(karar)

Editör: Haber Merkezi